FAQ

Geldt de actie op alle ERU kazen?

Nee, de actie is alleen van toepassing op de verpakkingen ERU Kids 100 gram en ERU Kids 200 gram voorzien van actiesticker.

De unieke actiecode is onleesbaar of werkt niet. Wat moet ik doen?

Controleer of u de actiecodes goed hebt ingevuld en probeer het opnieuw. Iedere code is uniek en bestaat uit zowel cijfers als letters. Mocht de code nog steeds niet werken, neem dan contact met ons op.

Ik heb een verpakking zonder actiecode, kan ik nu wel meedoen?

De actieverpakking heeft een sticker op de deksel heeft met actiecode en u kunt uitsluitend deelnemen met 3 van deze unieke actiecodes. Het is mogelijk dat u een verpakking heeft gekocht in een winkel waar nog geen actieverpakkingen in het schap liggen. Wij hebben helaas geen zicht op de voorraad per winkel, dus we kunnen helaas ook niet zien wanneer het in welke winkel instroomt.

In welke winkel kan ik ERU Kids kopen?

In Nederland zijn de kuipjes ERU Kids verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Agrimarkt, Boni, COOP, DEEN, Dekamarkt, Dirk van den broek, Hoogvliet, Jan Linders, MCD, Plus, Poiesz, Emté, Spar en Vomar.

Tot wanneer kan ik actiecodes insturen?

De actie loopt vanaf 1 augustus 2019 tot en met 31 oktober 2019. U kunt de codes inwisselen voor een ERU Kids Ontbijt bordjes gedurende die gehele actieperiode, zolang de ERU Kids Ontbijtbordjes voorradig zijn. Voor deze actie geldt OP=OP.

Ik heb geen verzendbevestiging ontvangen. Hoe kan dit?

Controleer uw persoonlijke gegevens in het aanmeldformulier en probeer het opnieuw. U ontvangt binnen enkele minuten een email ter bevestiging. Raadpleeg ook uw spam inbox. Nog steeds geen bevestiging? Neem dan contact met ons op.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Na het invoeren van uw gegevens op de website ontvangt u het ERU Kids Ontbijtbordje (vanaf week 40) binnen 2 weken per post.

Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen. Hoe kan dit?

Het ERU Kids Ontbijtbordje ontvangt u (vanaf week 40) binnen 2 weken per post. Is deze termijn verstreken? Neem dan contact met ons op.

Ik heb het ERU Kids Ontbijbordje niet in goede staat ontvangen, wat nu?

Is uw zending kapot of beschadigd? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel keer mag ik meedoen?

U kunt zo vaak mee doen als u wilt, mits u 3 actiecodes per keer heeft.

Is mijn bestelling wel binnen?

U ontvangt na het invullen van het aanmeldformulier een e-mail ter bevestiging.

Ik heb een vraag over een product van ERU.

Indien u een vraag heeft over één van onze kazen, vul dan het contactformulier in om contact met ons op te nemen.